Gece maçlarına iddaa kuponu yaptı, 275 bin 684 TL kazandı

İlandır

Futbolseverler yazın tadını birbirinden keyifli turnuvalar ve liglerle Misli’de çıkarmaya devam ediyor. Bir yandan EURO 2024 ve Copa America’da heyecan sürerken diğer yandan da Kuzey ve Güney Amerika’da oynanan pek çok lig maçı ile geceleri de heyecan dur durak bilmeden devam ediyor.

Bir Misli üyesi de dün gece oynanan Brezilya Serie A Ligi ve ABD MLS’ten seçtiği tam 10 maçtan bir kupon oluşturdu. Kuponundaki maçların birçoğuna yüksek oranlı tercihler yapan üye, toplamda mucize bir kupon yapmış oldu.

Misli üyesi, kuponunu Misli Arena’da diğer üyelerle de paylaştı.

Misli Arena’da üyeler; kupon paylaşımı ve yorumlar yapabildiği gibi aynı zamanda yaptıkları kuponlar üzerinden Arena Puanları kazanabiliyor.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak EURO 2024 başta olmak üzere pek çok lig ve turnuvadaki maçlara “Şampiyon Oran” farkıyla daha yüksek oranlarla oynayabilir; maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz.

Misli, yeni üyelerine anında 50+50 TL kazanma şansı da sunuyor.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz.

Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir